Over-the-top

1. Fogalom magyarul: Over-the-top (OTT)

2. Fogalom angolul: Over-the-top (OTT)

3. Meghatározás

A tartalom, illetve szolgáltatás eljuttatásának a módját, technológiáját jelöli, mely általában a nyilvános interneten keresztül nyújtott hang- és üzenetszolgáltatás, illetve audiovizuális tartalomszolgáltatás, amelyeknél az OTT-szolgáltató nem felelős a végfelhasználóhoz, fogyasztóhoz történő jelátvitelért. Az OTT-szolgáltató az internetszolgáltatótól elkülönült, azzal sem közvetlen, sem közvetett szerződése sincsen. Mivel az OTT-szolgáltató a tartalom továbbításáért felelős hálózati infrastruktúrával nem rendelkezik, garanciát sem tud vállalni a szolgáltatás minőségére, ezért a minőség javítása érdekében a továbbítás egy részét szerződés keretében CDN-szolgáltatóra (Content Delivery Network) bízhatja

4. Hivatkozások

5. Megjegyzések

11267 Megtekintés
Átlagos (0 Szavazatok)
RD
Dunn Rosie Ennyi ideje: 4 Hónapok

If you are looking for someone who could write an essay for you, you should contact IBuyEssay, because they will complete academic work of any complexity in time and with high quality. Just try.

AP
Phelps Adaam Ennyi ideje: 25 Napok

One of the most troublesome things for understudies is completing their essay writing projects and ensuring that they are in accordance with the essay brief. In any case, how confident you are that your essay is remarkable? At the same time, the clarifying adjusting is a significant development. As a result, in addition to knowing how to produce an essay, you need also be aware of a legitimate approach for modifying. Understudies who require legitimate information, on the other hand, can search for essay on sale to finish this task.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok hozzászólást fűzni a szócikkhez?

Regisztráció után (egy név és egy valós e-mail cím kell hozzá) lehet hozzászólni.

Ki felügyeli a fogalmak helyességét?

A Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület által létrehozott szerkesztőbizottság hagyja jóvá a fogalmakat.

Lehet bővíteni a fogalomtárat?

Alapvetően a projekt 2. szakaszában (2017.) is a szerkesztőség határozza meg definiálandó fogalmakat. Ha javaslata van akkor küldje meg az info@hte.hu e-mail címre.