Időméréses távmérés

1. Fogalom magyarul: Időméréses távmérés

2. Fogalom angolul: Time-of-flight measurement, TOF measurement

3. Meghatározás:

A lézerszkenneres terepi adatgyűjtés fogalomkörében a letapogatott tárgy távolságának a lézerimpulzusok kibocsátási és a letapogatott tárgyról visszavert impulzusok beérkezési időpontjai közti időintervallum alapján történő meghatározása.

4. Hivatkozások:

5. Megjegyzések:

5025 Megtekintés
Átlagos (0 Szavazatok)
LG
green lusi Ennyi ideje: 5 Hónapok

Ma már egyre több online szerencsejáték operátor kínál <a href="https://legjobbonlinemagyarkaszinok.com/mobil-kaszinok">mobil kaszinó</a> szolgáltatást fogadói számára, mely az egyre modernebb okostelefonok jelenlétével egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ebben semmi meglepő nincs, hiszen okostelefonon kaszinózni éppoly egyszerű és élvezetes, mint asztali gépen. Csapatunk szigorú követelményrendszernek vetette alá a mobil kaszinók jellemzőit, hogy felállíthassa a legjobbak listáját. Célunk az volt, hogy megbízható, hatékony és élményteli üzemeltetőket ajánljunk figyelmedbe. Hogy melyek voltak legfontosabb vizsgálati szempontjaink? Az alábbiakban mindegyikről részletesen olvashatsz – kezdjük az elérhető fizetési módokkal!

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok hozzászólást fűzni a szócikkhez?

Regisztráció után (egy név és egy valós e-mail cím kell hozzá) lehet hozzászólni.

Ki felügyeli a fogalmak helyességét?

A Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület által létrehozott szerkesztőbizottság hagyja jóvá a fogalmakat.

Lehet bővíteni a fogalomtárat?

Alapvetően a projekt 2. szakaszában (2017.) is a szerkesztőség határozza meg definiálandó fogalmakat. Ha javaslata van akkor küldje meg az info@hte.hu e-mail címre.