Béléscső

1. Fogalom magyarul: Béléscső

2. Fogalom angolul: Subduct

3. Meghatározás:

A cső belső terébe telepített, a cső belső terének megosztását, a csőbe telepített kábel védelmét, vagy mindkét célt szolgáló, kisebb átmérőjű cső.

4. Hivatkozások:

5. Megjegyzések:

Az angol szaknyelvben általában a 110-es csövekbe telepíthető, jellemzően a 20-63 mm (egyes gyártóknál a 16-63 mm) külsőátmérő-tartományban lévő csöveket nevezik subduct-nak. A kevésbé igényes szóhasználatban a duct és a subduct fogalma nem különül el. 

10943 Megtekintés
Átlagos (0 Szavazatok)
HT
tom hary Ennyi ideje: 8 Hónapok

This is a great site I really like it and also like <a href="https://www.assignmentexperts.co.uk/samples-category/question-papers/">question papers</a> that is solved by the assignment experts they give great help to the students.

WT
Tom Warner Ennyi ideje: 8 Hónapok

This is a great site I really like it and also like [question papers](https://www.assignmentexperts.co.uk/samples-category/question-papers/) that is solved by the assignment experts they give great help to the students. 

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok hozzászólást fűzni a szócikkhez?

Regisztráció után (egy név és egy valós e-mail cím kell hozzá) lehet hozzászólni.

Ki felügyeli a fogalmak helyességét?

A Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület által létrehozott szerkesztőbizottság hagyja jóvá a fogalmakat.

Lehet bővíteni a fogalomtárat?

Alapvetően a projekt 2. szakaszában (2017.) is a szerkesztőség határozza meg definiálandó fogalmakat. Ha javaslata van akkor küldje meg az info@hte.hu e-mail címre.