Ha a fővárosban szeretnél szállást foglalni, érdemes alaposan körbenézni az interneten az ajánlatok között. Ho Si Minh városban jó választás, ha minél több nevezetességet akarunk megcsodálni a vietnami földön belül. Ha itt választunk szállást, akkor mindenképpen érdemes megtekinteni a Doc Lap-palotát, amely általában a hivatalos rendezvényeknek ad helyszínt. Érdekes lehet még és biztosan lenyűgöző programlehetőséget nyújt a Botanic Garden nevű botanikus kert, aztán ott van még a War National Gallery a művelődni vágyóknak és persze kihagyhatatlan a Nha Hat. Saigon-ban a szállásfoglalás általában bökkenőmentes, bármilyen típusról legyen is szó. Azonban, ha a nyaralásra fordított összeg nagy részét nem a szállásra akarod elkölteni, akkor érdemes nem pont a központban lévő szállodák Ho Si Minh-város és apartmanokat megcélozni. Éppen úgy, mint minden más városban, itt is minél kijjebb esik egy szálloda a központtól, annál olcsóbban lehet lefoglalni. Vannak persze alternatív lehetőségek is. Az interneten fellelhető számos olyan portál, ahol az emberek szállást kínálhatnak fel külföldiek számára jóval alacsonyabb költségért vagy azért cserébe, hogy legközelebb majd ő szállhasson meg nálad ingyen. Aki ódzkodik attól, hogy idegeneknél szálljon meg, diákszállókat is választhat. Egyébként ki kell, hogy jelentsem, hogy nem a szállás lesz a legnagyobb költség, ha ide tervezed a nyaralást. A szállodák átlagáron vannak, az étel, az ital és a belépőjegy árak azonban igen csak magasak.
Forrás: dulichso.com

6522 Megtekintés
Átlagos (0 Szavazatok)

Child Pages (1)

  • utazás

    Ha szeretnénk egy valóban különleges és élményekkel teli utazásban részt venni, nem mindig a repülő lehet a legjobb megoldás. Tény, hogy ez is egy különleges élmény, azonban mindenképp tény, hogy...

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok hozzászólást fűzni a szócikkhez?

Regisztráció után (egy név és egy valós e-mail cím kell hozzá) lehet hozzászólni.

Ki felügyeli a fogalmak helyességét?

A Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület által létrehozott szerkesztőbizottság hagyja jóvá a fogalmakat.

Lehet bővíteni a fogalomtárat?

Alapvetően a projekt 2. szakaszában (2017.) is a szerkesztőség határozza meg definiálandó fogalmakat. Ha javaslata van akkor küldje meg az info@hte.hu e-mail címre.