Vissza

Adat-átbocsátóképesség

1.Fogalom magyarul: Adat-átbocsátóképesség 

2. Fogalom angolul: Data throughput 

3. Meghatározás:

Az adat-átbocsátóképesség a szolgáltatás sebességét leíró paraméter. Ez a paraméter az időegység alatt sikeresen átvitt  bitek számát jelenti egy irányban meghatározott referenciapontok között. Az adat-átbocsátóképesség nem azonos a maximális adatátviteli sebességgel, annál kisebb érték, mert a ténylegesen átvitt bitek számát adja meg. Az LTE-rendszerben az adat-átbocsátóképesség függ a csatorna sávszélességétől, a csatorna minőségétől és a hálózati terheléstől. 

4.Hivatkozások:

3GPP TR 21.905 Vocabulary for 3GPP Specifications.

ITU-T I.113 Vocabulary of terms for broadband aspects of ISDN.

5.Megjegyzések:

LTE-rendszer esetén 20 MHz sávszélességnél, ideális rádiós átviteli viszonyok esetén 64 QAM modulációnál, egy adó - egy vevő antenna (SISO) esetén a maximális adatátviteli sebesség DL irányban 100,8 Mbit/s, viszont az adat-átbocsátó képesség csak kb. 75 Mbit/s.

       

14503 Megtekintés
Átlagos (0 Szavazatok)
MM
Mike MIke Ennyi ideje: 7 Hónapok

Mostbet-in işləyən güzgüsü sayəsində bütün bunlar bu gün mümkün olur. Hər gün üçün alternativ ünvanın işlək versiyasını tapmaq mümkün olacaq, çünki bu, yaxından izlənilir. https://www.aztelekom.org

İstifadəçilərə öz resursuna çıxışı təmin etmək şirkətin maraqlarına uyğun olacaq. Birdən çox serverdən istifadə təcrübəsi istifadə edilə bilər. Onlar üçün eyni anda bir neçə fərqli ünvan yaradılır.

Əgər biri bloklanıbsa, o zaman istifadəçi avtomatik olaraq yönləndirilir.